Echipele care vor lupta pentru promovare în Liga 1!

Gloria Buzău este ultima echipă calificată în acest weekend play-off-ul Ligii 2. În chiar ultima etapă a sezonului regulat formația buzoiană a trecut de ACS Viitorul Târgu Jiu cu scorul categoric de 5-0 și și-a asigurat locul în lupta pentru promovare.

Gloria Buzău nu a avut nicio emoție în a-și câștiga meciul din ultima etapă a sezonului regulat, trecând cu 5-0 pe teren propriu de ACS Viitorul, astfel că echipa lui Andrei Prepeliță nu a fost interesată de rezultatele partidelor de la Cisnădie și Piatra Neamț și a devenit ultima calificată în play-off-ul Ligii 2.

În turneul care asigură cel puțin prezența în barajul de promovare în prima ligă, fiindcă în acest sezon în play-off participă două echipe fără drept de promovare, CSC Șelimbăr și Corvinul Hunedoara, mai sunt calificate Unirea Slobozia, CS Mioveni și FK Miercurea Ciuc.

În Liga 2 va urma o pauză de o săptămână, din cauza meciurilor echipelor naționale, play-off-ul urmând să debuteze în jurul datei de 30 martie 2024. 

CSC Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, Unirea Slobozia, CS Mioveni, FK Miercurea Ciuc și Gloria Buzău participă în play-off-ul Ligii 2, ediția 2023-2024.

Acestea au fost rezultatele din ultima etapă a sezonului regular înregistrare de cele șase echipe care vor juca în acest sezon în play-off.

CSC Şelimbăr – Chindia Târgovişte 2-1

CSM Slatina – CS Mioveni 0-0

Gloria Buzău – ACS Viitorul Târgu Jiu 5-0

Unirea Slobozia – Corvinul Hunedoara 3-1

CSC Dumbrăviţa – FK Miercurea Ciuc 1-1

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: