A venit prima victorie pentru CSO Turceni!

La CSO Turceni sunt motive de bucurie pentru prima dată în acest an. După 17 etape din acest sezon, în care au uitat să se bucure, suporterii echipei din Turceni au acum motiv de sărbătoare pentru prima victorie a echipei lor.

CSO Turceni a avut nevoie de 17 meciuri ca să obțină prima victorie a sezonului. În etapa programată în acest weekend cei de la CSO Turceni au reușit să se impună, la Craiova, scor 2-3, în fața satelitului celor de la Universitatea Craiova.

„Venim din Bănie cu toate punctele după un meci foarte greu, dar tot efortul a meritat. În primele 20 de minute am fost total lipsiți de inspirație, gazdele înscriind de două ori pe câteva greșeli în linia defensivă. În minutul 8,Israel produce un henț în careu și gazdele deschid scorul din penalty. După câteva atacuri periculoase gazdele măresc avantajul și cred că vor avea un meci la fel de ușor ca cel din amical sau probabil noi ne-am trezit la realitate. Ne-au trebuit decât 4 minute să conștientizăm că trebuie să schimbăm sistemul de joc și la primul contraatac, Vald Buțurcă reduce din diferență. Egalăm în minutul 30 prin Denis Bucur și ăsta a fost scorul la pauză. A doua repriză ne așteptam la schimbarea scorului și bucuria a fost și mai mare când schimbarea a fost de partea noastră pe tabelă. Același, Vlad Buțurcă stabilește scorul final și aduce bucuria de care avem nevoie. Am știut să gestionăm situația până la final și plecăm cu cele 3 puncte”, se arată în cronica de meci a celor de la Turceni care par să fie pe drumul cel bun după marea remaniere a lotului din iarnă.

Echipa le-a mulțumit tuturor susținătorilor care au făcut deplasarea cu echipa precum și celor care susțin clubul, Primăria Turceni și Consiliul Local. 

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: