Edi Berca și Bianca Drăgușanu

Ce asemănare este între un politician liberal și o asistentă a show-ului de noapte al lui Capatos? Ei bine, niciunul nu se dă jos din pat pentru mai puțin de 10.000 de lei. Bianca Drăgușanu 10.000 de lei pentru un eveniment, liberalul Eduard Berca 10.000 de lei salariu.

Consilierul liberal Eduard Berca ar vrea să ne facă favorul de a fi administrator public al municipiului Târgu Jiu, dar ne spune din start că nu acceptă postul pentru mai puțin de zece mii de lei pe lună, că el are valoare. Să ne fie clar, nu este dispus să se sacrifice pentru mai puțin. Pe bune? Politicienii ăștia au ajuns să aibă tupeu și în opoziție, că până acum câțiva ani obrăznicii din astea le auzeam numai de la cei aflați la putere.

Eduard Berca este consilier local pentru câteva sute bune de lei pe lună, dar nu a făcut nimic de banii ăștia. Nici el, nici ceilalți colegi ai lui cu pretenții de aleși, care nu știu niciodată ce votează și de ce votează. Pentru că sunt și ei prin niște partide care îi pun pe liste, aleșii ăștia ai noștri au ajuns să creadă că e ceva de capul lor. Berca nu a prezentat un proiect pentru Târgu Jiu, dar știe el așa că are valoare. Ar fi interesant să îi vedem pe toți acești politicieni la un concurs pe bune, pentru că postul de administrator public va fi ocupat prin concurs. Chiar ar fi bine să se înscrie cât mai mulți, să vadă și ei ce valoare au. Că pentru noi lucrurile sunt clare, că doar țara asta, județul ăsta, orașul ăsta nu au ajuns așa pentru că avem valori în fruntea trebii.

Pe de altă parte, trebuie să îl înțelegem și pe Eduard Berca. Salariul viitorului administrator public va fi undeva între salariul viceprimarului și cel al primarului. Adică între 9.000 și 12.000 de lei. Dacă Eduard Berca a vrut să spună că valoarea lui este undeva între Adi Tudor, Aurel Popescu și Marcel Romanescu, s-ar putea să aibă dreptate.

Vizualizări: 1,755

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: