Autostrada Felix Stroe

Cel mai riscant lucru în România, din punct de vedere al imaginii publice, este să fii propus ministru. Nu pentru că presa e rea, ci pentru că personajele sunt prezentate în toată splendoarea lor. Aflăm de exemplu că la Transporturi este propus un anume Felix Stroe. Nouă, la Gorj, acest nume nu ne spune mare lucru, chiar dacă la el în Constanța este mare și tare. Mă, dar chiar să fie numită o stradă după acest politician? Și nu de acum, ci de opt ani, de când o stradă din comuna Cumpăna a primit numele Felix Stroe, prin hotărâre a consilierilor locali. Motivul? Cică Stroe, în calitatea lui de director al Regiei Autonome Județene, a contribuit la dezvoltarea infrastructurii localității.

Vă dați seama că sute de oameni din respectiva localitate au în cartea de identitate, la adresă, numele lui Felix Stroe? Poate ar trebui modificată denumirea acum, să-i zică Strada Ministrul Felix Stroe. Și când te gândești că noi, la Gorj, ne îngrozeam că îl făceau ăștia, consilierii județeni adică, cetățean de onoare pe Victor Ponta. Vă dați seama că se putea mult mai rău? Bine că nu le-a dat în gând să pună nume de politicieni străzilor din Târgu Jiu, că dacă i-ar fi sclipit unuia mintea, sigur aveam vot în unanimitate.

Probabil că dl. Felix Stroe o fi fost predestinat să ajungă ministru la Transporturi. Dacă va avea girul președintelui, Stroe va deveni primul ministru al Transporturilor care are deja o stradă cu numele lui. Măcar să facă o autostradă în mandatul lui și mai că îl lăsăm să o boteze Autostrada Felix Stroe.

Lăsând gluma la o parte, oamenii serioși din PSD, despre care tot aud că există, nu s-au săturat să fie conduși de aceste specimene? Chiar nu exista un om cu bun simț și CV decent care să fie propus ministru?

Vizualizări: 527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: