Educatoarea din Motru riscă suspendarea contractului de muncă

Educatoarea din Motru care susţine că ea și copiii sunt terorizaţi de PSD, care ar folosi lasere și unde electromagnetice ca să zgâlţâie pătuţurile micuţilor, riscă suspendarea contractului de muncă. Potrivit Inspectoratului Școlar Judeţean Gorj, educatoarea Alina Pîrvulescu a refuzat să primească documentul prin care unitatea școlară îi cerea un certificat care să ateste dacă este aptă din punct de vedere medical.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Georgeta Popescu, a declarat marţi, pentru Agerpres, că educatoarea riscă suspendarea contractului de muncă, până în momentul în care va demonstra că este aptă din punct de vedere medical. „ISJ Gorj a făcut recomandarea consiliului de administraţie al grădiniţei din Motru să solicite doamnei profesor o evaluare medicală de specialitate, iar dacă nu prezintă această evaluare medicală în termen de trei zile, conducerea unităţii poate să înceteze contractul de muncă al doamnei până la demonstrarea, printr-un act medical, a faptului că este aptă să predea în învăţământul preşcolar. Din câte ştim, a refuzat să primească documentul prin care unitatea de învăţământ îi solicita actul medical. S-au luat toate măsurile să se facă dovada că acest act i-a fost înmânat şi aşteptăm să vedem dacă prezintă documentul medical în termenul stabilit de lege”, a precizat Georgeta Popescu. Ea a afirmat că directoarea grădiniţei din Motru monitorizează situaţia creată la grupa respectivă.

Educatoarea Alina Pîrvulescu a postat în noaptea de sâmbătă spre duminică un mesaj lung pe pagina de socializare, în care a susţinut că PSD vrea să omoare copiii de la grădiniţă. „Dacă tot am facebook, de ce să nu-l folosesc? Dacă tot nu mă lasă ăştia să dorm, cu sursele lor energomagnetice, de e încărcată toată casa şi patul zvâcneşte ca la grădiniţă, de ce să nu scriu? Doar suntem nebuni şi eu şi copiii, nu? Noaptea e a noastră. Da. După ce au omorât copiii de la Colectiv, după ce au omorât fata de la metrou, după ce au împins la sinucidere femeia de pe bloc, după ce au incendiat fabrica de pâine de la Galaţi şi o altă fabrică de mobilă pentru distrugerea unor canapele de piele şi multe alte ticăloşii, PSD vrea acum să omoare şi copiii de la grădiniţă, ce nu au reuşit să mă omoare pe mine. De ce au omorât copiii de la Colectiv? Sunt satanişti, nu ştiaţi? De ce vor să omoare copiii de la grădiniţă? Sunt posedaţi. Da. PSD vrea să aducă inchiziţia la stăpânire, să omoare oamenii în numele Domnului. Tot poporul e posedat, numai ei, preacuraţii şi preacuvioşii pesedişti, nu”, este prima parte a postării educatoarei.

În clasa Alinei Pîrvulescu sunt 18 copii. Părinţii acestora se declară mulţumiţi de educatoare, dar conducerea grădiniţei a decis monitorizarea acesteia până când un medic se va pronunţa asupra stării sale de sănătate.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: