Ei sunt micuții pentru care educatoarea face naveta 200 de kilometri zilnic

Surpriză pentru preșcolarii din satul gorjean Ciocadia. Au primit daruri de la Eugen Iancu, fondatorul Asociației Colectiv. Nu au fost singurii copii de pe lista sa, dar a ținut morțiș să o întâlnească pe educatoarea care străbate 200 de kilometri în fiecare zi să vină din Dolj în localitatea Bengești-Ciocadia pentru o mână de copii.

Cei mici au primit cadouri de la Eugen Iancu. Anul acesta, Eugen Iancu a strâns în jur de o mie de cadouri. A adus zece și pentru micuții care merg la grădinița din satul Ciocadia, din comuna gorjeană Bengești-Ciocadia.

Eugen Iancu a cunoscut-o și pe educatoarea care vine în fiecare zi de la Craiova, în Bengești-Ciocadia doar pentru câțiva copii pe care îi numără pe degete. Pe lângă dulciuri și jucării, cei mici au o dorință mare pe care i-au transmis-o deja lui Moș Crăciun. “Ei sunt micuții din Ciocadia, județul Gorj, pentru care o doamnă educatoare cu suflet mare face naveta, zilnic, din Craiova. Și-au primit cadourile, dar vor și ei o căsuță in care să se joace. Una de jucărie pe care sa o monteze în sala de clasă”, a scris Eugen Iancu, pe pagina sa de Facebook.

Vizualizări: 1,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: