Primarii au pus bani deoparte să le ia cadouri copiilor din localitate

Mii de copii din mai multe localități din Gorj primesc daruri mai devreme de la Moș Crăciun. Foarte mulți primari au pus bani deoparte și au cumpărat cadouri pentru copiii din comunele sau orașele pe care le conduc.

Numai în orașul Turceni, autoritățile au pregătit mii de cadouri. Primesc dulciuri și fructe nu doar copiii care locuiesc în Turceni, ci și cei care învață la școli din alte localități.

Primarul din Turceni, Cristina Cilibiu, a anunțat că toți copiii se vor bucura de cadouri în aceste zile. “Moș Crăciun a pregătit tolba cu bunătăți, iar astăzi a sosit cu mii de cadouri la micuții din orașul nostru. Noi, în calitate de spiriduși ai Moșului, vom avea grijă ca fiecare copil din localitate să își primească cadoul. Fără doar și poate, acesta a presărat bucurie printre copii, iar drept răsplată pentru cadourile oferite a primit mii de zâmbete. Cadourile pentru cei mai mici, care încă nu sunt înscriși la școală, cât și pentru cei care sunt domiciliați în orașul nostru, dar învață la școli din alte localități, le puteți ridica pe baza certificatului de naștere sau adeverinței de elev de la Biroul Asistență Socială din cadrul Primăriei Orașului Turceni”, a fost anunțul făcut de Cristina Cilibiu.

Cadouri pentru circa 600 de copii se vor oferi și la Rovinari. Autoritățile au alocat peste 30 de mii de lei pentru darurile ce vor ajunge la copiii din oraș. Consilierii au și suplimentat lista cu încă 100 de copii pentru ca toată lumea să primească daruri.

Peste 400 de copii din Scoarța se vor bucura și ei, la rândul lor, de cadouri. Primăria le-a pregătit și le va împărți miercuri tuturor copiilor care învață la cele două școli din comună. daruri vor ajunge și la câteva zeci de familii defavorizate din Scoarța, a transmis primarul Ion Stamatoiu: „Moș Crăciun va sosi în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială Budieni și Școala Gimnazială Scoarța in numar de 371 cât și pentru 37 familii defavorizate, la Căminul Cultural Budieni”.

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: