Elev de la CNTV Târgu Jiu, infectat cu coronavirus

Un elev de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu a fost confirmat cu coronavirus. Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, colegii acestuia și profesorii nu vor intra în izolare.

Direcția de Sănătate Publică Gorj, în urma anchetei epidemiologice, a stabilit faptul că toții elevii, colegi cu cel contaminat, nu vor învăța în sistem online, tocmai pentru că toți au purtat mască de protecție în incinta sălii de clasă și nu numai, spune Nicolae Negrea, inspector ISJ Gorj.

”Avem un elev de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu care a fost confirmat. Nu intră nici profesorii, dar nici clasa în izolare. Conform analizei Direcției de Sănătate Publică Gorj s-a stabilit faptul că nu este necesar acest lucru, elevii purtând măști de protecție, iar distanțarea socială a fost respectată și ea”, spune Negrea.

Două grupe de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit din Târgu Jiu vor învăța în sistem online, după ce săptămâna trecută o educatoare a fost confirmată cu acest virus.

Vizualizări: 3,085

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: