Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevi arestați după ce au distribuit subiectele la bacalaureat

19 liceeni au fost arestați, după ce au distribuit subiectele de la bacalaureat pe WhatsApp. Poliția a arestat 19 absolvenţi de liceu, marți și miercuri, la Marsilia și Paris, în ancheta care vizează aflarea şi distribuirea subiectelor la matematică. Mii de elevi au primit fie prin SMS, fie pe WhatsApp în iunie subiectele. Șapte persoane au fost eliberate, în timp ce 12 au rămas în custodia poliţiei. Acestea ar putea fi acuzații de fraudă la examen și conspirație, a declarat procuratura din Paris.
Totuşi, procurorii francezi au decis să nu anuleze examenul, potrivit www.theguardian.com.

Emoţiile bacalaureatului din Franţa sunt sporite, însă, şi de faptul că evaluatorii din mai multe regiuni ameninţă că nu vor preda rezultatele.

Autoritățile franceze din educație au decis pentru moment să nu anuleze examenul la care au participat 740.000 de absolvenţi.

Vizualizări: 1,980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: