Elevii CNTV, rezultate de excepţie la olimpiada naţională de informatică

Şase elevi de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au înregistrat rezultate deosebite la Olimpiada Naţională de Informatică de la Constanţa. Ioan Giovani Popescu, elev în clasa a IX-a, a câştigat medalia de aur şi o menţiune din partea Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), la fel şi Ioan Vlad Ţîr, elev în clasa a X-a. În acelaşi timp, Ioan Giovani Popescu s-a calificat în lotul naţional de informatică, după ce a trecut de proba de baraj.  

Ioana Viviana Dabelea, elevă în clasa a IX-a, a câştigat medalia de argint, dar şi o menţiune din partea Ministerului Educaţiei Naţionale. De asemenea, Ştefan Mihnea Popeangă, elev în clasa a X-a, a câştigat o medalie de argint, iar Florian Robert Uşurelu (clasa a XI-a) şi Marian Valentin Săvoiu (clasa a XII-a) câte o medalie de bronz.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj, menţiunile acordate de Ministerul Educaţiei înseamnă locul al IV-lea la nivel naţional. „Menţiunea MEN este cea mai importantă. Medaliile sunt acordate ca un premiu special, suplimentar”, a explicat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: