Canicula îi trimite pe târgujieni la piscină

Temperaturile mari din ultima perioadă îi fac pe gorjeni să dea iama la piscinele din Târgu Jiu. Soarele arzător și apa din bazin este combinația perfectă pentru o zi de relaxare, mai ales pentru tineri.

Piscinele din Târgu Jiu și-au deschis larg ușile pentru cei care vor o porție de distracție, iar numărul acestora nu este unul mic. Managerul unei piscine din Târgu Jiu spune că luna iunie nu a fost tocmai prielnică, însă ultimele zile de caniculă au adus mulți clienți.

”Ne bucurăm după un început dezastruos al lunii iunie, din punct de vedere meteorologic. De câteva zile vremea ține cu noi. Ne-am pregătit cu totul. Avem totul în privința condițiilor de siguranță, dar și sanitare. Îi așteptăm pe toți cei care iubesc apa și soarele să vină la Complexul Dolce Vita”, a spus Cosmin Iosif, manager.  

Încă de la primele ore ale dimineții câțiva tineri s-au gândit să se răcorească. ”Este foarte cald afară. Am venit să ne răcorim, este perfect și frumos în același timp (...) Este foarte plăcut, mai ales acum că nu este nici așa aglomerat. Apa este numai bună pe soarele acesta arzător”, au spus câțiva tineri.

Vizualizări: 1,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: