Elevii de 10 intră gratuit la festivalurile verii

Veşti bune pentru absolvenţii clasei a XII-a. Elevii care vor obţine nota 10 la examenul de bacalaureat vor avea acces gratuit la Untold sau Neversea.

Peste 1.500 de absolvenţi de 10 au participat gratuit, în ultimii 9 ani, la Untold și Neversea.

Toți elevii care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat primesc un abonament gratuit de patru zile la Untold sau Neversea și un voucher de cumpărături de 500 de lei din partea Kaufland România. Voucherul este valabil în toate magazinele din țară. Aceștia își vor putea ridica brățara de acces în festival și voucherul de cumpărături în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de „Acreditări” a fiecărui festival în parte.

"Campania "Bac de 10" este cadoul nostru pentru rezultatele și munca depusă în decursul a patru ani de toți elevii de liceu. Campania recompensează motivația și performanța elevilor de 10. Au posibilitatea de a alege să petreacă la mare alături de prieteni sau să experimenteze universul Untold. Ne dorim ca și în acest an să avem la festivalurile noastre cât mai mulți elevi de 10", a declarat Edy Chereji, Co-Fondator Untold și Neversea.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: