Nouă ore sub apă. Un nou record național!

Performanță remarcabilă pentru câțiva tineri pasionați de sport din Gorj și Dolj. Au doborât recordul național la scufundări. 


Un grup de șapte persoane pasionate de sport, printre care și trei studenți ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Craiova și Târgu Jiu au îmbinat cele învățate la facultate cu una din pasiunile lor, și anume scufundarea.

Scafandrii și-au doborât propriul record national de scufundare în grup și individual unde au stabilit timpii de 9 ore și 25 de minute la individual și 5 ore și 15 minute la grup.

În tot acest timp petrecut sub apa scafandrii au efectuat o serie de activități precum: șah, joc de cărți, citit, concurs de cultura generala, școala alpinismului, unde au învățat și exersat nodurile specifice, căutare de obiecte ascunse, vestita cursa cu oul în lingura, adaptata pentru scufundare. Aceștia au înlocuit oul cu o bila de ping pong pe care în deplasare au încercat sa o tina cât mai mult sub apa cu lingura fără sa se ridice.


Între toate aceste activități care au avut un rol foarte important pentru a petrece timp cât mai mult sub apa, deoarece mediul acvatic nu este un mediu natural in care noi trăim și respiram, acesta punandu și amprenta asupra psihicului și fizicului, au petrecut și o gramada de momente printre care și cateva hazlii, care au fost imortalizate cu fotografii și filmulețe, din sporturile practicate de aceștia, din viața de zi cu zi.

Galerie foto




Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: