Elevii de la „Ecaterina”, clip pentru iubitorii de limba engleză

Câţiva elevi de la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu au marcat într-un mod inedit Ziua Europeană a Limbilor, sărbătorită în fiecare an în data de 26 septembrie.  Elevii, coordonaţi de profesorul de limba engleză Dana Constantinescu, au realizat un material video în care şi-au exprimat propriile argumente la întrebarea: „De ce ne place limba engleză?”.

Tinerii au înregistrat secvenţele cuprinse în clip din diverse locuri, pe malul Jiului sau la Poarta Sărutului. Elevii în cauză sunt dintre cei care nu participă în mod obişnuit la concursurile de limbi moderne.

Este vorba de: Mihai Călănuș, Robert Iliescu, Florin Raul Tulic, Andrei Bărăgan, Andrei Cucu, Florin Nălbitoru, Albert Pîrvu și Vlad Cigoeanu. Cu toţii sunt în clasa a XI-a. „Au făcut un filmuleţ, culmea, nu cei mai buni copii din școală, și asta m-a bucurat, faptul că nu cei care merg pe la olimpiade sau concursuri au dorit să participe. Au vrut să-și exprime părerea în legătură cu întrebarea de ce le place limba engleză. Filmuleţul este încărcat pe un site. Se va face la nivel european o compilaţie și va fi publicat în spaţiul virtual”, a declarat Dana Constantinescu, profesorul coordonator.

Galerie foto


Vizualizări: 3,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: