Elevii de la ”Tudor” și ”Spiru”, acțiuni inedite de sărbători

Elevii unor licee de top din județul Gorj, Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” și Colegiul Național ”Spiru Haret”, au organizat printre cele mai inedite activități cu ocazia sărbătorilor de iarnă. La ”Tudor” a fost decorat holul, iar la ”Spiru” elevii au creat deocrațiuni de Crăciun, din lut. 


Elevii Colegiului Naţional „Spiru Haret” a fost, săptămâna aceasta, gazdele unui atelier de creaţie, susţinut de Daciana Ungureanu.


Aceştia au modelat și pictat ornamente de lut cu motive tradiționale. Obiectele vor fi expuse pe data de 19 decembrie, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Activitatea face parte din proiectul “Magia Crăciunului”, organizat în parteneriat cu Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu și Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu" Târgu Jiu.

De asemenea, la sfârşitul acestei săptămâni, holul principal al Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” a fost împodobit de către elevi. Bradul a fost achiziţionat cu sprijinul Asociației Părinților Elevilor din cadrul CNTV.
Copiii se pregătesc de vacanţa de iarnă. Pe data de 23 decembrie, vor lua vacanţă.

Galerie foto







Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: