Elton John, 111 concerte în turneul de adio

Muzicianul britanic Elton John va susţine anul viitor 111 concerte în turneul de adio, „Yellow Brick Road”, care urmează să fie încheiat în 2021.

Elton John a anunţat miercuri noi date de concert, între 28 martie şi 8 iulie, pentru Canada şi Statele Unite. Acestea vor completa al doilea an al segmentului nord-american din turneu. În total, în SUA şi Canada, potrivit site-ului artistului, el va susţine anul viitor 42 de concerte.

Din turneul de anul viitor mai fac parte Marea Britanie, cu 22 de concerte, Australia, cu 21 de concerte, Franţa, cu trei, Irlanda, Norvegia, Finlanda şi Spania, cu câte două, şi Germania, cu cinci.

Primul concert de anul viitor este programat să aibă loc pe 7 ianuarie, în Sydney, iar ultimul, pe 17 decembrie, la Londra.

Lansat pe 8 septembrie 2018, în Allentown, turneul „Farewell Yellow Brick Road” este ultimul al lui Elton John într-o carieră de jumătate de secol. Concertele sold-out, în care el interpretează compoziţii lansate pe parcursul întregii cariere, s-au bucurat până acum de critici favorabile.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: