Emisia Realitatea TV, suspendată

CNA a decis marţi suspendarea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV în ziua de joi, începând de la ora 19:00, sancţiunea fiind decisă pentru modul în care postul de televiziune a relatat despre protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei.

Rareş Bogdan, realizator "Jocuri de putere", a scris pe Facebook că "represiunea din 10 august continuă", referire la suspendarea emisiei postului Realitatea TV de către CNA. 

"Fără precedent, au decis suspendarea emisiei! Astăzi, 15 ianuarie 2019 - ora 10.15 - 13.00, şedinta CNA! Abuz fără precedent. Nu am crezut că voi trăi aşa ceva! Din cauza relatărilor din data de 10 august, noaptea de 10/11 august şi perioada 11-15 august... se suspendă emisia RealitateaTv. Acum, pentru 10 minute în ziua de 17 ianuarie. Incredibil. Nu îmi vine să cred! Am fost acuzaţi de incitare la violenţă şi dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus ca imaginea a ceea ce s-a intamplat in 10 august a fost “viciata” de RealitateaTv şi în special de către mine şi invitatii “Jocuri de Putere”, Doru Mărieş, Oreste Theodorescu, Oana Stănciulescu, Grigore Cartianu", a scris realizatorul, care s-a arătat şocat de decizie.

Şase din 11 voturi au fost pentru întreruperea emisiei, la propunerea lui Radu Calin Cristea. "Pe lângă suspendarea emisiei ne-au dat şi o amendă de 15.000 de lei", a mai precizat Bogdan. 

Vizualizări: 1,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: