Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cărți gratis pentru elevi, distribuite la Sala Sporturilor

Radio România Oltenia Craiova va organiza marți, 15 ianuarie, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, o acțiune de distribuire de cărți și materiale promoționale, la Sala Sportului din municipiul Târgu Jiu.

Acțiunea ”Primește o carte, dă-o mai departe!” este parte a campaniei ”Cărțile se întorc acasă”, din cadrul târgului de carte ”Gaudeamus”- Radio România. ”Marți, între orele 13:00 și 15:00, vor dona câteva mii de volume unor elevi din ciclul primar, gimnazial și liceal din județul Gorj. Vor fi invitați olimpicii internaționali din județ, care au fost premiați de Ministerul Educației Naționale, Iulia Miruna Cosma de la Colegiul Național "Spiru Haret", mai este o elevă premiată, dar care este în sesiune la Cluj, Ioana Toloargă, care nu va fi prezentă, și Ioan Popescu de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu"”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj.

Cărțile care vor fi donate elevilor gorjeni provin din sponsorizări ale editurilor participante la târgul de carte ”Gaudeamus”.

Vizualizări: 2,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: