Energeticianul a mai luat doi jucători

ACS Energeticianul Târgu Jiu, echipa de liga a 2-a care joacă meciurile de pe teren propriu la Petroşani, s-a întărit cu doi fotbalişti. Este vorba de Cosmin Achim (22 de ani) şi Mircea Leasă (19 ani), ambii aduşi de la FC Voluntari, înainte de a se încheia perioada de transferuri.

Energeticianul are meci greu acasă sâmbătă, de la ora 15.00, când primeşte vizita celor de la Petrolul Ploieşti. Preşedintele Energeticianului, Alin Zgripcea, ia în calcul doar victoria. „Jucăm cu o echipă foarte bună, care se bate la promovare, dar noi ne dorim foarte mult victoria, pentru a le aduce o bucurie oamenilor din Vale. Suntem neînvinşi acasă. Echipa este mai omogenă. Jucătorii şi-au îmbunătăţit relaţiile de joc”, a spus Alin Zgripcea, citat de Ziarul Văii Jiului.

În campionat, după cinci etape, Energeticianul ocupă locul 5, cu 10 puncte, în timp ce Petrolul e pe poziţia a 10-a, cu 7 puncte. Ploieştenii au însă un meci mai puţin desfăşurat.

Pandurii va juca meciul din această etapă pe sinteticul de la Târgu Jiu duminică, de la ora 15.00, când va primi vizita celor de la SSC Farul Constanţa. Şi gorjenii speră la victorie. „Ne luptăm pentru fiecare punct, sperăm să creştem de la joc la joc şi să jucăm din ce în ce mai bine. Ne-am mai fi dorit doi-trei jucători, dar nu cred că mai este posibil. Avem jucători tineri, cu potenţial şi sperăm ca în scurt timp să avem rezultate şi mai bune”, spunea Bogoi după etapa precedentă. 

Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: