Energia revine în forţă după Paşti

Handbaliştii de la Energia Pandurii au avut sărbători liniştite dar n-au parte de linişte după Paşti. De luni au revenit la pregătire şi ieri au şi plecat spre Timişoara pentru meciul de azi cu Poli. Antrenorul speră ca aceştia să nu fi avut prea mult timp pentru carnea de miel şi cozonac pentru că meciul cu timişorenii nu se anunţă deloc uşor. Dimpotrivă, va fi un duel important în lupta pentru Europa unde Bucovina Suceava are în continuare avantaj.

Liniştiţi de Paşti, după ce au primit restanţele salariale şi au bătut acasă pe Minaur, gorjenii au plecat ieri la Timişoara cu gândul la o a treia victorie consecutivă. Punctele din meciul cu Poli i-ar aduce mai aproape de locul de cupe europene pe gorjeni iar o motivaţie mai mare nu poate exista pentru jucători. Cel puţin aşa consideră antrenorul Andrieş: „S-au achitat salariile pe luna februarie, iar acum altă motivaţie nu mai este, ar trebui să fie doar motivaţia sportivă pentru băieţi pentru că, câştigând la Timişoara, mergem în continuare pe drumul acela ascendent pe care îl avem de două etape”.

Andrieş crede că ambele echipe sunt în formă maximă. „O să fie un meci greu pentru noi la Timişoara, e o echipă aflată pe val acum. Vine după două victorii la fel ca noi, dar ţinând cont de ce lot au şi de faptul că jucăm în deplasare va fi mai greu pentru noi”, a spus Andrieş ieri cu gândul încă la obiectivul echipei sale de a ocupa locul cinci care ar duce Energia în Challenge Cup: „Luând în considerare ultimele noastre evoluţii şi starea de spirit a băieţilor putem să facem un meci bun şi să câştigăm”.

Analizând prestaţia jucătorilor săi la antrenamente, Andrieş consideră că aceştia nu prea au avut timp să pună kilograme. „S-a mâncat într-adevăr mai mult dar sper că nu i-a afectat. Ne-au dat puţin peste cap aceste sărbători, pentru mine nu au venit când a trebuit, dar nu avem ce face. Şi pentru cei de la Poli au fost tot sărbători!”, a încheiat antrenorul care consideră că echipa care va fi mai în formă şi care va fi mai proaspătă din punct de vedere fizic va câştiga jocul din această seară.  Jocul dintre Poli Municipal Timişoara şi Energia Pandurii este programat azi, la Timişoara, de la ora 16:30.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: