Episod surpriză la Survivor 2023, programat duminică seara

Show-ul Tv Survivor România 2023, care a început la Pro TV pe data de 9 ianuarie, a bătut recordurile de audiență ale precedentului sezon. Postul din Pache Protopopescu a anunțat o schimbare a grilei pentru perioada următoare, urmând ca un episod surpriză al acestui show din Dominicană să fie difuzat duminică, de la ora 20:00.

Noul sezon al emisiunii „Survivor România” 2023 a avut premiera luni, 9 ianuarie și s-a dovedit a fi un succes de public, Pro Tv fiind lider de audiențe. Show-ul era programat să fie difuzat în serile de luni, marți și miercuri dar acum Pro TV a venit cu o schimbare în programul de difuzare.

Următoarea ediție a competiției din Republica Dominicană va fi difuzată duminică, 15 ianuarie 2023, de la ora 20:00. Astfel, noul episod din noua ediție a emisiunii „Survivor România” 2023 intră duminică în locul filmului „Ultima redută”, cu Arnold Schwarzenegger.

Potrivit Pro TV, schimbarea de program în ceea ce privește Survivor România 2023 va fi valabilă doar duminica aceasta când fanii show-ului vor avea parte de o serie de surprize. Este de așteptat ca show-ul să mai primească un concurent după abandonul lui Gheboasă pe care fanii nu l-au dorit plecat din Dominicană deși artistul spusese de nenumărate ori că vrea să plece. Cum a primit suficiente voturi pentru a rămâne în concurs, în defavoarea gorjencei Maria Constantin, care a fost eliminată, Gheboasă a fost nevoit să abandoneze pentru a putea pleca.

Tot duminică, 15 ianuarie 2023, are premiera și „America Express”, show-ul cu vedete puse în situații dificile al celor de la Antena 1.

Vizualizări: 1,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: