Baschetbaliştii şi-au câştigat suporterii la Târgu Jiu 

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a reuşit în acest an în care nu a mai avut emoţii pentru retrogradare, pentru că nu a mai retrogradat nici o echipă din Liga Naţională, să îşi atragă alături numeroşi suporteri ai acestui sport. S-a creat mai ales o emulaţie în rândul copiilor care cu greu au putut fi stăpâniţi la uşile Sălii Sporturilor după ultimul meci câştigat de echipă.  

Într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri disputate în acest sezon în Sala Sporturilor, baschetbaliştii lui Claudiu Alionescu au ţinut să încheie cu o victorie acest campionat. A fost și o victorie binevenită, pe care să le-o ofere fanilor, ca o răsplată pentru susţinerea oferită de aceştia pe parcursul sezonului. Cei mai fideli fani s-au dovedit a fi copiii care au stat cu orele după meci să îşi aştepte favoriţii pentru o fotografie sau un autograf. 

Suporterii, veniţi în număr mare la sală să-i vadă la lucru pentru ultima dată în acest sezon pe Porter Troupe şi compania, au avut parte de un spectacol baschetbalistic total, la care au participat din plin. Jocul a fost spectaculos cu o  primă parte în care Steaua a fost echipa care a condus ostilităţile în teren, şi cu o a doua parte dominată categoric de gruparea gorjeană, care şi-a trecut în cont a 11-a victorie din actuala stagiune.

La final de meci baschetbaliştii au sărbătorit cu suporterii în sală dar o mare parte dintre copii din tribune i-au mai aşteptat şi după ce au mers la vestiare, dând mari bătăi de cap forţelor de ordine din sală. 

Din păcate pentru fani, o mare parte dintre jucătorii care au evoluat în acest sezon la CSM Târgu Jiu sunt la final de contract şi nu vor mai rămâne la echipă. 

Vizualizări: 400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: