Câţi bani trebuie să îi dea Reghecampf fostei soţii, Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a vorbit despre banii pe care ar trebui să-i primească din partea lui Laurențiu Reghecampf la divorț. Procesul dintre cei doi soți a continuat luni, 4 aprilie cu cea de-a doua amânare, iar celebra impresară a spus că se așteaptă ca acesta să fie unul de durată, deoarece au multe de împărțit.

Anamaria Prodan a spus pentru playtech.ro că are încredere în justiția din România, iar averea va fi împărțită așa cum se cuvine.

„În primul rând, nu se va termina astăzi această poveste. Va fi una lungă, a cărui durată nu o pot anticipa! Mă aștept la respectarea legii române, care spune foarte clar că jumătate din bunurile și rezultatele muncii comune din perioada în care am constituit un cuplu trebuie să ajungă la mine și la copilul nostru. El trebuie să dea jumătatea din ce a câștigat cât timp am fost împreună. Nu știu dacă are în vedere acest lucru.  Pe de altă parte, nu are, după mine, de unde să aducă tot ce a luat din casa noastră. Și mă refer și la bani, și la mobilă, și la alte lucruri”, a precizat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Impresara a recunoscut că a avut mai multe discuții cu Laurențiu Reghecamp pe această temă, însă nu a dorit să facă precizări mai multe. A spus doar că sumele luate în calcul la divorț vor fi unele mari, deoarece „suntem o familie de milionari”. „El face ce vrea cu viața sa, eu, la fel, la rândul meu. Însă trebuie să ne fie clar că fiind o familie de milionari nu vorbim în acest proces despre sume de partaj de genul 300.000 sau 500.000 de euro. Nu, în niciun caz! Suntem o familie de milionari, ca atare sumele vor fi consistente”, a precizat Anamaria Prodan.

Vizualizări: 1,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: