Eugen Neagoe, nevoit să demisioneze de la U Cluj

Chiar dacă a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru a prelua echipa, Eugen Neagoe nu poate fi numit antrenor principal. Acesta a solicitat celor de la U Cluj o reziliere amiabilă a contractului dar a fost refuzat.

Aflat acum în vacanță, Eugen Neagoe s-a întors sâmbătă  la Cluj Napoca pentru a-i cere președintelui Radu Constantea încetarea de comun acord a contractului cu Universitatea Cluj pentru a putea semna cu Universitatea Craiova. Președintele clujenilor nu a fost de acord iar Neagoe a plecat fără reziliere la Craiova. Într-un interviu pentru ProSport, antrenorul oltean nu a comentat situația creată dar a avut cuvinte de laudă pentru ardeleni: „Nu am ce să comentez. Asta e situația. Vreau să le mulțumesc pentru colaborare. A fost o colaborare profesionistă. Suporterilor vreau să le mulțumesc din suflet. Universitatea va rămâne un club special pentru mine și aș vrea să mă înțeleagă că a trebuit să fac pasul ăsta. M-am simțit extraordinar de bine în familia Universității. Sper că lucrurile vor evolua în bine și suporterii să rămână lângă echipă, iar echipa să-i răsplătească, pentru că merită”.

În această situație varianta rămasă este ca tehnicianul să demisioneze. „Probabil o să-mi dau eu demisia, să denunț unilateral contractul”, a mai spus Neagoe pentru sursa citată, acesta fiind așteptat la Craiova pentru semnarea contractului.

Vizualizări: 736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: