Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Euthyrox: ce medicament se poate folosi in loc de Euthyrox

Euthyrox, un medicament prescris celor care sufera de probleme tiroidiene, nu se mai gaseste in farmaciile din Romania.

Problema este semnalata inca din luna aprilie si a starnit numeroase controverse in conditiile in care, potrivit unor informatii date publicitatii de fostul ministru al sanatatii, Vlad Voiculescu, in stocurile distribuitorilor ar exista cantitati importante de comprimate.

Vlad Voiculescu precizeaza ca, cel mai probabil, medicamentul nu se comercializeaza in farmaciile din Romania din cauza faptului ca va fi exportat in paralel.

Mai exact, distribuitorii din Romania vor vinde in alte tari Euthyrox, la un pret mai mare decat cel cu care l-au achizitonat. Vlad Voiculescu menioneaza ca aceasta practica este perfect legala in Romania.

Euthyrox: ce alternativa au bolnavii care folosesc Euthyrox

Potrivit Agentiei Nationale a Medicamentului, bolnavii care folosesc Euthyrox pentru a-si trata problemele de tiroida au la dispozitie inca din 25 martie un alt medicament care contine aceeasi substanta activa.

Vezi aici ce medicament se poate folosi in loc de Euthyrox.

Vizualizări: 2,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: