Spital regional la Craiova, cu bani europeni. A fost semnat contractul!

Guvernul a anunțat joi semnarea contractului de finanțare din fonduri europene a Spitalului Regional de Urgență Craiova, cu o valoare totală a investiției de 2,85 miliarde de lei.

Spitalul Regional de Urgenţă va fi construit în Craiova – Ghercești, iar durata de implementare a proiectului este de 104 luni. Spitalul Regional de Urgenţă Craiova va cuprinde un complex de construcții cu 7 nivele, pe o suprafață totală construită de aproximativ 165.296 metri pătrați. Spitalul va fi dotat cu heliport și cu 1.195 locuri de parcare.

Spitalul Regional de Urgență Craiova va avea un număr total de 807 paturi, 19 săli de operație şi va fi construit în jurul unui concept organizațional de specialități medicale grupate în 7 centre, printre care și un centru de tratament pentru cancer destinat pacienților din regiunea sud-vest, cu toate dotările necesare, dar și un centru combinat pentru mamă și copil, cu 100 de paturi pentru adulți și copii, într-o clădire cu intrare separată.

Anunțul de participare pentru achiziția de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic necesar execuției lucrărilor aferente proiectului ”Construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova” și pentru servicii de asistență tehnică a fost publicat joi în sistemul electronic de licitații.

Vizualizări: 2,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: