Coronavirus. Cate ore poti purta o masca de protectie

Autoritățile oferă noi soluții în lupta cu pandemia de coronavirus.

Autoritățile au anunțat că, din data de 15 mai, unele din măsurile de preotecție luate în plină pandemie de coronavirus se vor relaxa. Chiar și așa, populație trebuie să aibă grijă pentru a evita infectarea. Purtarea măștilor de protecție va deveni obligatorie în locurile publice.

Coronavirus. Câte ore poți purta o mască de protecție?
 

Raed Arafat a anunțat că Metrorex încearcă să găsească o soluție pentru a preveni aglomerația la metrou. În plus, a precizat că măștile de protecție își pot pierde eficiența în timp, dacă sunt purtate pentru o perioadă prea mare.

Metroul lucrează la o modalitate de lucru pentru perioada de după 15 mai. E foarte importantă decalarea programului, pentru a ajuta transportul în comun. NU toată lumea trebuie să vină la muncă la aceeași oră. Pentru reducerea aglomerației, este nevoie și de munca de acasă. Cei care pot face asta, să o facă. Unele ministere o fac deja. Suuplimentăm autobuzele care vin pe o linie aglomerată. Masca va fi obligatorie în transportul public. Distanțarea în interiorul mijloacelor de transport va fi graduală. O mască poate fi … Citeste continuarea pe wowbiz.ro.

Vizualizări: 2,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: