Eva Mădălina Moşilă, tânăra de 15 ani pasionată de politică

Eva Mădălina Moşilă din Târgu Jiu este o adolescentă de numai 15 ani care are o pasiune nu tocmai comună printre tinerele de vârsta ei. Elevă a Colegiului Naţional “Tudor Vladimirescu”, în clasa a IX-a, fata este pasionată de politică şi îşi doreşte ca pe viitor să devină membră a unui partid politic. Pe lângă asta, Eva cochetează şi cu modelingul şi vrea să meargă la Academia de Poliţie.

Reporter: De unde această pasiune pentru politică?

Eva Moşilă: Este o pasiune descoperită mai recent şi poate pentru că fiind tânără îmi doresc ceva mai bun pentru generaţia asta dar şi pentru generaţiile care vor urma. Toată agitaţia asta din ultima perioadă de pe scena politică mi-a dat de gândit şi cu siguranţă pe viitor mi-ar plăcea să mă implic.

Reporter: Crezi că generaţia tânără ar mai putea schimba ceva în clasa politică actuală?

Eva Moşilă: Cu siguranţă avem şi noi ceva de spus şi ideal ar fi să se ţină cont şi de părerea noastră dar tineretul de azi nu se mai implică şi atunci cu siguranţă nu putem schimba nimic. Eu, personal, sunt profund dezamăgită de tot ce se întâmplă în ţara noastră, sunt dezamăgită de modul în care se iau deciziile şi mai ales sunt dezamăgită de această neimplicare.

Reporter: Cum vezi tu că ar putea reuşi să se impună un tânăr în situaţia în care generaţia actuală de politicieni domină aproape toată scena politică?

Eva Moşilă: Primul pas pe care trebuie să îl facă este să se înscrie într-un partid politic care corespunde aşteptărilor lui şi să devină o voce în acel partid. Trebuie să reuşească să se menţină obiectiv şi să nu fie de acord cu deciziile pe care partidul le ia în interes propriu.

Reporter: În afara politicii, ce altfel de pasiuni mai ai?

Eva Moşilă: Practic modeling-ul încă de la vârsta de 12 ani în cadrul unei renumite agenţii de fotomodele din Târgu Jiu şi până în prezent am participat la mai multe prezentări.

Reporter: La ce vârstă ai avut prima prezentare ca fotomodel?

Eva Moşilă: Prima prezentare am avut-o în martie 2007 cu ocazia zilei de 8 martie, o prezentare pentru o firmă de haine din Târgu Jiu, ce a avut loc în Club “Caractere”. Au urmat apoi mai multe prezentări în cadrul Balurilor Bobocilor din Târgu Jiu, în fiecare an am fost invitată, iar în afara judeţului am fost doar la Severin, unde am prezentat rundele de “K1”.

Reporter: Ca şi fotomodel trebuie să urmezi un anumit regim?

Eva Moşilă: Ca fotomodel nu am voie să mănânc dulciuri şi pâine, eu am secretul meu pentru a mă menţine, nu mănânc decât de două ori pe zi acelaşi fel de mâncare şi mai merg şi la sală.

Reporter: Vrei să faci carieră în modeling sau politică?

Eva Moşilă: Surprinzător dar nu vreau să fac nici modeling dar nici politică. Eu vreau să devin poliţistă, aş vrea să urmez Academia de Poliţie din Bucureşti. Modelingul îţi poate deschide multe uşi dar nu se câştigă la fel de bine ca în străinătate iar politica o să rămână pe locul 2.

Reporter: O să participi la concursul de “Miss Boboc”, având în vedere că eşti în clasa a 9 a şi că ai o oarecare experienţă în spate?

Eva Moşilă: M-am gândit să particip dar m-am răzgândit. Nu o să particip pentru că nu este o prioritate.                 

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: