Evacuat din locuință după ce și-a lovit soția, apoi arestat

Un bărbat din comuna gorjeană Turcinești a dormit o noapte în arest după ce a încălcat un ordin de protecție. Acesta a fost evacuat din locuință, după Revelion, pentru că și-ar fi agresat soția, în vârstă de 62 de ani.

Cu toate că nu avea voie să se mai apropie de soția sa prea curând, bărbatul nu a mai ținut cont de ordinul de protecție și s-a întors acasă. S-a ales cu dosar penal și a fost reținut pentru 24 de ore.

“Polițiștii din cadrul Posturilor de Politie Turcinești și Schela au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 62 de ani, din comuna Turcinești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu. Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la aceeași dată, bărbatul se afla în curtea imobilului unde locuiește soția sa, de 62 de ani, din aceeași localitate, de unde a fost evacuat la data de 02 ianuarie a.c., în urma emiterii unui ordin de protecție provizoriu”, au anunțat polițiștii.

Cercetările continuă pentru documentarea activității infracționale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a ordinului de protecție, a mai transmis Poliția.

Vizualizări: 2,567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: