Eveniment automobilistic organizat la Târgu Jiu

Un eveniment automobilistic mult așteptat de târgujieni va fi organizat în data de 4 iulie, cu începere de la ora 20.00, în zona Insuliței de pe Jiu. Intrarea va fi liberă și vor participa pasionații de mașini, dar și curioșii.

Meeting Târgu-Jiu Car’s 2020 este organizat de Family Târgu-Jiu Car’s cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. ”A venit timpul să vă dăm informația despre evenimentul mult așteptat. Am fost surprinși de miile de mesaje cu referire la evenimentul acesta. Haideți să ne vedem, să cunoaștem oameni speciali, să ne strângem mâna și să discutam despre diverse, dar și alte evenimente care se vor organiza de noi. Nu trebuie să ai mașina modificată sa poți veni la meeting. Este o întâlnire, nu o Expoziție Tuning. Toți pasionații din familia Targu Jiu Car’s cu sau fără mașina modificata pot participa la întâlnirea noastră. Vor fi 10 locuri VIP pentru mașinile modificate și o să premiem ”The best car of the show”, spun organizatorii.

Cei care participă la eveniment trebuie să știe că intrarea este liberă, dar trebuie să respecte regulamentul. ”Va fi intrare liberă atât pentru participanți, cât și pentru spectatori. Cine încalcă regulamentul riscă amendă. Pentru participarea la eveniment nu trebuie să vă înscrieți. Fără ilegalități, doar parcăm și vizionăm mașinile parcate pe VIP. Cei ce fac ilegalități/ drifturi vor fi sancționați de Poliție și vor fi evacuați din eveniment”, avertizează organizatorii.

Speranța organizatorilor este aceea de a fi un eveniment de neuitat. ”La primul meeting am blocat orașul. La cel de al 2-lea eveniment am blocat orașul, ce ziceți de al 3-lea? Blocăm orașul? Vă așteptam în număr cât mai mare să ne doborâm recordul de anul trecut”.

Vizualizări: 1,776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: