Teatrul târgujian își începe activitatea

Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu își deschide larg ușile. Astfel, după o perioadă lungă de timp în care instituția de cultură și-a întrerupt activitatea din cauza pandemiei provocate de coronavirus, iubitorii teatrului sunt așteptați la spectacole, însă în aer liber.

Luna iulie vine cu surprize pentru iubitorii teatrului gorjean. Stagiunea estivală începe pe data de 25 iunie, la Teatrul de Vară, începând cu ora 21:00. Este vorba despre un concert al lui Nicu Alifantis, spune directorul teatrului din Târgu Jiu, Cosmin Brehuță.

”Am decis să începem stagiunea estivală pe data de 25 iunie cu un concert extraordinar cu Alifantis. Nicu Alifantis întrunește cam toate gusturile pe care le-ar putea avea un iubitor de teatru, poezie sau muzică. Sunt convins că vom avea parte de un concert superb, pe 25 iunie, de la ora 21:00, la grădina de vară. Biletele au intrat în vânzare de luni și pot fi găsite la agenția teatrului”, spune Cosmin Brehuță.

Acesta nu este singurul eveniment. Astfel, în această stagiune estivală, la Târgu Jiu va ajunge și Horațiu Mălăele, un iubit actor al României. De asemenea, șeful teatrului a vorbit și despre o premieră.


”Am vrut să venim cu o premieră, chiar dacă este vorba despre un spectacol care s-a mai jucat acum 17 ani pe acestă scenă. Este vorba despre spectacolul ”Îndrăgostiții din Ancona", în regia lui Andrei Mihalache. Este un spectacol muzical, fiind vorba despre melodii italiene de cea mai bună calitate. Sperăm să fie pe data de 10-11 iulie avanpremiera și 12 iulie - premiera. Apoi vom începe să reluăm acele spectacole ale noastre”, a mai spus Brehuță.

Spectatorii vor respecta normele de distanțare socială, iar masca de protecție trebuie să fie purtată.

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: