Festivalul Lavandei, reprogramat

Prima ediție a Festivalului Lavandei de la Târgu Jiu, care ar fi trebuit să aibă loc marți seara, a fost reprogramată pentru sâmbătă, 20 iunie, ora 18.00. Ploile i-au încurcat pe organizatori, care au decis să amâne manifestarea, pentru a fi totul perfect.

Evenimentul este primul dintr-o serie de acțiuni care au drept scop sprijinirea antreprenorilor locali. ”Festivalul lavandei” este organizat de Clubul Rotay, în parteneriat cu Asociația pentru Democrație Educație Respect și Lavandinne.

Accesul va fi gratuit, dar se va face pe bază de invitație, pentru că numărul locurilor disponibile este limitat. Printre parteneri se numără UMUR, Abund Berry și Din Eden.

"Ai simțit vreodată mirosul câmpurilor de lavandă? Oricare ar fi răspunsul, cel mai bine ar fi să nu ratați o asemenea oportunitate. Vino la Polata în 16 iunie si participă la prima editie a Festivalului Lavandei! Petrece o dupa amiaza minunata ascultand muzica buna, facand fotografii intr-un decor specific si vizitand standurile cu produse naturale", este mesajul organizatorilor.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: