Excluderi la PNL: „Am votat pentru cetăţeni şi am fost executaţi!”

Doi consilieri locali din Rovinari au fost excluşi din PNL, joi seara, în şedinţa  BPJ. Vasile Bardan şi Costi Bărbulescu susţin că au fost executaţi politic pentru că au votat proiecte necesare comunităţii, ignorând astfel ordinul lui Laurenţiu Chivu, liderul PNL Rovinari. Duminică, Laurențiu Chivu a fost reales președinte la PNL Rovinari, fiind singurul candidat. 

Consilierii excluşi din PNL spun că au vrut să deblocheze situaţia din Consiliul Local Rovinari, unde de şapte luni nu s-a votat niciun proiect. „Ni s-a reproşat că am votat nişte proiecte pentru cetăţeni. Pur şi simplu am fost executaţi politic deoarece am încercat să lucrăm pentru cetăţeni. Nu se poate să dai afară nişte oameni care votează pentru cetăţeni, care au reuşit după şapte luni să deblocheze situaţia în Consiliul Local! Şapte luni nu s-a votat niciun proiect pentru cetăţean”, a declarat Vasile Bardan.

„Executaţi ca pe timpul lui Ceauşescu!”

Liberalul Bardan este supărat pe Laurenţiu Chivu, şeful PNL Rovinari, dar şi pe Dan Vîlceanu, liderul PNL Gorj. „Domnul Chivu n-a depăşit momentul că a pierdut alegerile, îşi doreşte să aibă o funcţie, să fie viceprimar ca să rămână în cărţi pentru următoarele alegeri, dar după părerea mea nu va mai fi niciodată nici măcar consilier local. Atitudinea dumnealui este execrabilă”, spune Bardan. Mai mult, alesul local consideră excluderea sa ca fiind nestatutară. „Sunt supărat foarte tare pe domnul Vîlceanu pentru că am fost executaţi exact ca pe timpul lui Ceauşescu. Cine nu stătea drepţi în faţa lui Ceauşescu era trimis la canal sau era executat. Aşa am fost executaţi şi noi, nu mi se pare statutar să fiu dat afară pentru că am votat proiecte pentru comunitate. Aşa am gândit eu că e bine. Domnul Vîlceanu ne-a ignorat total”, a precizat Vasile Bardan.

„Ne-am abţinut la ordinul lui Chivu”

La rândul său, Costi Bărbulescu explică de ce nu a ascultat ordinul politic. „Nu-mi este ruşine de ceea ce am făcut, ştiu că-n urma mea va rămâne o construcţie de tip ANL, o construcţie la care Mişcarea Populară s-a opus. Puteţi vedea şedinţa din data 27 sau 28 octombrie 2016, în care, la ordinul domnului Laurenţiu Chivu, noi ne-am abţinut la peste 70-80% din proiecte”, a declarat Costi Bărbulescu.

Vizualizări: 2,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: