Noi atacuri la adresa şefului PNL Gorj

Un alt liberal vine cu atacuri la adresa preşedintelui PNL Gorj, după ce în urmă cu câteva zile primarul din Roşia de Amaradia l-a acuzat pe Dan Vîlceanu de comportament dictatorial. De data aceasta, consilierul municipal Mihai Paraschiv îi reproşează lui Vîlceanu că s-a descotorosit de oamenii buni din partid.

Mihai Paraschiv spune că există o mare problemă în PNL Gorj, în condiţiile în care Vîlceanu va fi unicul candidat pentru şefia partidului. „Dacă a ajuns partidul să stea într-un singur om, avem o problemă! Ăsta este rezultatul epurării din ultimii ani. Din dorinţa meschină de a ajunge să conduci cu orice preţ, ajungi să fii singurul candidat. Rezultatul alegerilor de la locale şi de la parlamentare este rezultatul unui management defectuos. A avut dreptate domnul Cotojman; este un fel de dictatură. Eu dacă aş fi candidat la o astfel de funcţie, aş fi jucat cu cărţile pe masă, mult mai corect şi mai transparent. Nu poţi să dai afară preşedinţi de organizaţii că nu şi-au făcut treaba când tu nu ţi-ai făcut treaba”, a declarat Paraschiv, la Radio Infinit.

Ce-i reproşează Paraschiv

Paraschiv crede că nu se vor putea organiza alegeri în filiale până pe 31 martie. „Cred că este imposibil să se organizeze alegeri în toate filialele locale până săptămâna viitoare, pentru a putea să avem alegeri pe 8 aprilie. La fiecare conferinţă de alegeri trebuie să fie cel puţin trei membri ai Biroului Politic Judeţean. Vă daţi seama ce înseamnă ca în 69 de localităţi să fie prezenţi trei membri din BPJ ca să organizăm alegerile”, spune Paraschiv. Consilierul PNL îl acuză pe Vîlceanu că şi-a băgat prietenii în BPJ pentru a-şi putea asigura cvorum. „Mulţi oameni din BPJ s-au săturat şi nici măcar nu mai vin la alegeri, nu sunt chemaţi la şedinţe. Se fac şedinţe cu oamenii care trebuie să asigure cvorumul. În BPJ au fost aduşi oameni care n-aveam vechime în partid, aşa cum prevede statutul, precum Gigi Pecingină, Nicu State”, a precizat Paraschiv.    

Vîlceanu: Nu trebuie să justific nimic!

Deputatul Dan Vîlceanu nu a dorit să facă prea multe comentarii, rezumându-se doar la a spune că l-a surprins atacul lui Paraschiv, în condiţiile în care acesta a ajuns consilier local graţie lui. „E irelevant pentru mine că un coleg sau altul simte nevoia să atace în pragul alegerilor. Vor fi alegeri şi se vor rezolva lucrurile. Mă surprinde ceea ce spune domnul Paraschiv, având în vedere modul în care a ajuns consilier local. A ajuns consilier local pentru că era lobbyul meu, el nici măcar nu era pe lista de consilieri locali votată de Biroul Permanent Local. Prin cuvântul meu a ajuns consilier local. Oamenii ştiu cum am condus partidul şi nu trebuie să justific nimic la nimeni”, a conchis Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 1,479

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: