Exploatau agregate miniere pe albia pârâului Ciocadia

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au desfășurat ieri o acțiune pentru depistarea participanților la trafic care încalcă regulile rutiere și pentru constatarea faptelor ilegale, ocazie cu care au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 20.000 de lei, au reținut patru permise de conducere (unul pentru nerespecatrea regimului legal de viteză și trei pentru conducere sub influența alcoolului) și au constatat o infracțiune de exploatarea de agregate minerale în zonele de protecţie a albiilor.

Astfel, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Bengeşti Ciocadia au depistat în flagrant delict, doi bărbați, de 34 și 35 de ani, ambii din localitate, care executau activităţi de excavare de agregate minerale, de pe albia pârâului Ciocadia, pe care le încărcau cu ajutorul unui buldoexcavator, într-o autoutilitară. 

La faţa locului au fost solicitaţi reprezentanţi ai Serviciului de Gospodărire a Apelor Gorj, care au efectuat măsurători în vederea stabilirii cantităţii de agregate minerale sustrase şi a prejudiciului cauzat. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de exploatarea de agregate minerale în zonele de protecţie a albiilor.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: