Expoziție la școală a unui talentat pictor. Are 8 ani!

Ziua de miercuri a fost una plină de emoții pentru Dragoș Bogdan, elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoriu” din Târgu Jiu. Asta pentru că micuțul de aproape 9 anișori a organizat prima expoziție proprie de desene în cadrul școlii în care studiază.

Vernisajul a avut loc în prezența colegilor săi, dar și a zeci de dascăli, dat fiind faptul că unitatea de învățământ a găzduit miercuri, 27 martie, cercul medotic al profesorilor de Istorie-gimnaziu.

Cu toții au fost impresionați de lucrările micuțului artist. "Mulțumesc domnilor profesori de istorie pentru prezența în cadrul unității noastre și am o mândrie personală prin existența unui asemenea elev, talent, și mă refer la Dragoș Bogdan, care face cinste unității”, a declarat Livia Zamfir, directorul unității de învâțământ.

Lucrările lui Dragoș Bogdan vor putea fi admirate de curioși timp de 3 săptămâni. Expoziția a fost amenajată în Sala Unirii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu. În lucrările lui Dragoș Bogdan sunt ilustrate și mari personalități românești, precum Mihai Eminescu sau Mihai Viteazul.

Micuțul artist și-a mai etalat lucrările și în cadrul unor expoziții care au avut loc la Muzeul Județean din Târgu Jiu, Casa Iosif Keber sau Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

De-a lungul vremii, a câștigat numeroase premii în cadrul unor competiții de profil județene și naționale.

Vizualizări: 1,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: