Expoziţie National Geographic la Shopping City Târgu Jiu

Shopping City Targu Jiu va fi în zilele următoare gazda unei expoziţii inedite. Este vorba de o colecţie de fotografii declarate câştigătoare în cadrul concursului National Geographic Photo Contest 2015. Gorjenii care vor vizita centrul comercial în data de 10 decembrie, atunci când va avea loc vernisajul expoziţiei, se vor putea înscrie la un curs gratuit de fotografie.

Expoziţia celui mai mare concurs de fotografie din România, respectiv National Geographic Photo Contest 2015, va fi prezentă în Shopping City Târgu Jiu începând cu data de 10 decembrie, ora 18. Fotografiile vor putea fi admirate până pe data de 13 decembrie. La concursul National Geographic Photo Contest 2015, care s-a desfăşurat în perioada 2 iulie-30 septembrie, au fost înscrise 1514 imagini, realizate de 773 de fotografi. Pentru fiecare secţiune din concurs, "natură", "oameni" , "animale" , "reportaj" şi "plimbări prin Bucureşti", au fost desemnate câştigătoare câte două fotografii: una la Alegerea Publicului, prin vot on-line şi una la alegerea juriului, format din experţi în arta fotografică. Expoziţia de la Shopping City Targu Jiu face parte dintr-un vernisaj naţional ce aduce cele 10 lucrări câştigătoare în oraşe precum Bucureşti, Deva, Constanţa, Ploieşti şi Brăila.

Pasionaţilor de fotografie care vor să înveţe despre tehnicile din domeniu, centrul comercial le oferă posibilitatea de a participa şi la un curs de fotografie cu intrare liberă, ce va fi susţinut de Dan Besliu. Cursul va avea loc în deschiderea vernisajului, pe data de 10 decembrie şi va fi de 30 de minute. Dan Besliu este lector de fotografie şi editare de imagini la Şcoala de Fotografie Freelancer, cu peste 3000 de imagini publicate în ziare şi reviste.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: