Fă-te frate cu Raicu până treci pragul de audienţă

Hai să mai ieşim un pic din politică, n-aţi vrea- Şi să mergem agale spre media, ba chiar spre olecuţă de monden. S-a certat Lucian Mîndruţă cu Andreea Raicu, aţi auzit- Nici eu nu auzisem până să citesc azi pe-un rahat de site de ştiri. Cică Mîndruţă ar fi făcut-o pe Andreea ”vedetă expirată, care e vedetă fără să facă nimic”. În replică, Raicu i-a zis pe blog că e un circar, sau ceva de genul.

Acum haideţi să vă spună gurul care e părerea lui, deci adevărul. Deşi dotate cu o inteligenţă similară, vedetele Raicu şi Mîndruţă se despart când vine vorba de sex-ăpil. În acest sens, Raicu are un mare avantaj: are sâni şi buze mişto, în timp ce lui Mîndruţă nici măcar cura drastică de slăbire pe care o tot ţine de vreo doi ani nu-i poate câştiga multe puncte la capitolul ăsta. Altfel, Mîndruţă părea să fie un tânăr jurnalist promiţător. Când eram eu student, îşi plimba nişte raiaţi cam scurţi prin facultatea de jurnalism şi cam o studentă din cinci (de obicei cea mai urâtă şi mai intelectuală) ofta în urma lui, că deh, era şi profesor şi vedetă la ştiri.  Eu îl ştiam mai mult de prin Dilema Veche, unde are de mult timp o rubrică uşurică (mai pentru minte de student la jurnalism, aşa), ceva mai puţin ermetică decât editorialul colegului de pagină, domn Pleşu (hai noroc, Andrei!). Recent, după scandalul cu amanta alături de care a fost surprins în maşină, rubrica i-a fost mutată din pagina 3 undeva spre mijlocul ziarului. Just. Acum, face o emisiune penibilă la Antena 1, în care vrea din tot sufletul să pară haios. Nu e. E deprimant de nehaios, iar sforţările nu fac decât să agraveze situaţia.

În comparaţie, Raicu a fost navetistă câteva luni, cât a lucrat pe la fraţii de peste Prut. E o domnişoară nesărăţică, dar destul de corectă în mediocritatea ei. S-a auzit la un moment dat că lucrează în secret şi pe la Monaco, secretară de-o seară pe la câte-un miliardar finuţ, contra a câteva mii de euro pe şedinţă. Orice-aţi zice, un ban mai cinstit decât cel luat de Mândruţă de la varan pentru jegul ăla de emisiune. Cum spuneam, ţin cu Andreea. Bravo, fată, mai zi-i!

mantyz.wordpress.com

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: