Face apel la cetățeni să se implice în campania de curățenie

Dacă aprilie a fost declarată ”Luna curățeniei”, și autoritățile locale din comuna gorjeană Bălănești vor da startul curățeniei în localitate. Primarul face un apel la cetățeni și îi roagă să se implice în această campanie pentru ca localitatea să fie mai curată.

Ovidiu Pungan, primarul din comuna Bălănești, anunță începerea campaniei de curățenie și speră să aibă sprijinul cetățenilor pentru înfrumusețarea localității pe care o conduce.

”O să dăm și noi startul campaniei de curățenie, pentru că, așa cum se știe, luna aprilie a fost declarată ”Luna curățeniei”. O să adunăm gunoaiele, o să curățim șanțurile și rigolele, o să toaletăm pomii în așa încât, până la Sărbătorile de Paște, comuna să fie curată. Pe această cale fac un apel la cetățenii din Bălănești să se implice în această activitate, pentru că toți stăm în comună și împreună trebuie să contribuim pentru a fi curățenie. Oamenii trebuie să înțeleagă faptul că, măcar în fața proprietăților, în fața porților, să facă tot ce este necesar”, a declarat Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: