Face plângere penală împotriva consilierilor care chiulesc

Cei patru consilieri chiulangii din comuna gorjeană Săcelu continuă să ignore problemele comunităţii. Primarul i-a convocat luni într-o şedinţă extraordinară, dar a fost lăsat din nou baltă. Este cea de-a patra şedinţă a Consiliului Local care nu se poate ţine din cauza lipsei cvorumului.

Până în acest moment au fost organizate 2 şedinţe extraordinare, una ordinară şi una de îndată. La toate acestea au fost prezenţi numai 3 consilieri din cei 8 pe care îi mai are comuna Săcelu.

Primarul din Săcelu este decis să nu mai tolereze o astfel de situaţie şi va sesiza Prefectura Gorj, dar va formula şi o plângere penală împotriva celor patru consilieri locali. "Luni am convocat din nou Consiliul Local într-o şedinţă extraordinară şi din nou cei 4 consilieri nu au venit. O să cer sprijin la Prefectura Gorj. Mă gândesc că este o portiţă în legislaţie ca să deblocăm situaţia de la Săcelu. Este foarte important să trecem suma primită sub formă de donaţie în bugetul local. Ne ajută enorm de mult. Avem banii în cont şi nu îi putem folosi. Sunt decis să fac şi o plângere penală împotriva celor patru consilieri", a precizat Florin Jurebie, primarul din Săcelu, făcând referire la bani donați de o companie petrolieră cu care ar putea plăti centralele termice de la școală și de la primărie.

Primarul comunei Săcelu e de părere că cei trei consilieri vor să-i facă rău lui, însă nu vor să înţeleagă că de fapt cei care au de suferit sunt cetăţenii. "Ei cred că aşa îmi fac mie rău. Exclus. Fac rău cetăţenilor. Ei cred că aşa fac rost de voturi. Vor funcţia de primar şi cred că o pot obţine întorcându-se împotiva comunităţii care i-a votat. Ei sunt deja în campanie. Ei aşa înţeleg campania. Mai ales de când s-a schimbat Guvernul, unii au prins aripi. Aici sunt probleme politice", a mai spus Jurebie.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: