Faina toxica: ce tip de faina este toxica, nu trebuie cumparata

Afla care sunt tipurile de faina toxica. Ce faina nu trebuie sa cumperi in aceasta perioada de la magazin: face mai mult rau decat bine.

Faina este unul dintre ingredientele de baza in alimentatia romanilor, fiind consumata zilnic sub diverse forme: fie in paine, fie in preparate de patiserie, fie in unele prajituri sau mancaruri. Faina este foarte cautata si in aceasta perioada de pandemie cu coronavirus, fiind unul dintre alimentele neperisabile preferate de romani.

Aflati insa ca nu toate tipurile de faina sunt bune pentru organism. Iata tipurile de faina toxica.

Faina toxica: de ce este faina alba toxica

Contrar parerii generale, faina alba este unul dintre cele mai toxice alimente consumate de oameni. Din cauza modului in care este produsa, faina nu mai are absolut niciun element nutritiv, multitudinea de vitamine si minerale ramanand in taratele care nu mai sunt folosite.

Cel mai simplu mod prin care va puteti da seama cat de toxica este faina alba este sa urmariti ce se intampla cu insectele care reusesc sa intre intr-un sac cu faina.

Faina toxica: afla aici cat de toxica este faina alba.

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: