Falcă anunță că a fost diagnosticat cu cancer

Fostul primar din Arad, Gheorghe Falcă, în prezent europarlamentar PNL, a anunțat pe pagina de socializare că a fost diagnosticat anul trecut cu cancer. Acesta a fost operat și are acum de gând să militeze pentru alocarea de fonduri în vedere depistării incipiente a acestei boli.

Postarea lui Falcă: "Fiecare zi, fiecare oră și fiecare clipă câștigată în lupta cu cancerul înseamnă tot atâtea șanse și speranțe de vindecare. Cu cât diagnosticul e pus mai devreme, cu atât mai repede începe bătălia pentru a rămâne împreună cu cei dragi. Ei, copiii noștri, familia, prietenii, ne țin în viață și ne redau puterile prin speranța și rugăciunile lor. Am înțeles asta în aprilie 2019, când am fost diagnosticat, iar apoi operat de cancer.

PPE dorește ca Uniunea să aloce mai mulți bani pentru diagnosticarea timpurie a cancerului. Știu ce șansă uriașă poate oferi unui bolnav un diagnostic timpuriu și corect. Nu doar ca europarlamentar, ci și ca om, ca unul care am trecut prin această dramă și ca bun creștin, susțin acest demers. E o mână întinsă aproapelui nostru, un ajutor care îl poate salva de la multă suferință".

Falcă a luat decizia renunțării la cariera de primar și a candidaturii la europarlamentare chiar în perioada în care i s-a pus acest diagnostic.

Vizualizări: 4,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: