Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Secretar de stat cu dosar penal

Un secretar de stat din Ministerul Muncii a fost prins, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism cu numerele provizorii expirate, în judeţul Alba. Pe numele său, poliţiştii au deschis dosar penal.

”Azi, în jurul.orei 11,00, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, în apropiere de Blaj, având plăcuţele provizorii de înmatriculare expirate din 22.01.2020”, a anunţat, sâmbătă, IPJ Alba.

Bărbatul este ceretat penal pentru conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Potrivit alba24.ro, este vorba despre Alin Ignat, secretar de stat în Ministerul Muncii, numit în decembre 2019.

 actualizare: Secretarul de stat în Ministerul Muncii Alin Ignat, surprins sâmbătă de poliţişti, pe raza municipiului Blaj, la volanul unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare provizorii expirate, susţine că primise maşina respectivă cu câteva ore înainte de la o reprezentanţă auto din Alba Iulia, pentru a o folosi până la finalizarea service-ului autoturismului său.

"Azi, 1.02.2020, în cursul dimineţii, am avut programare pentru service la o reprezentanţă auto de prestigiu din Alba Iulia. Am predat maşina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la maşina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare - primire. La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliţie care mi-a solicitat documentele maşinii. La prezentarea acestora, agenţii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână", a scris Alin Ignat, pe Facebook.

El spune că nu a avut "nicio clipă cunoştinţă de acest fapt" şi că a preluat maşina "de bună-credinţă".

Vizualizări: 3,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: