Fără grevă la Finanţele din Gorj

Angajaţii Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj şi-au văzut ieri de treabă în mod normal, în ciuda protestelor declanşate de colegi de-ai lor din ţară, inclusiv de la Ministerul Finanţelor. În timp ce sute de oameni din diferite zone au întrerupt lucrul, Bucureştiul şi Constanţa ieşind în evidenţă la acest capitol, la Târgu Jiu programul de muncă s-a desfăşurat normal. Finanţiştii au oprit lucrul la diferite ghişee din ţară pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de salariile mici pe care au ajuns să le încaseze după reducerile bugetare. Oamenii au cerut să le fie plătite retroactiv inclusiv sumele ce le-au fost tăiate de pe fluturaş, finanţiştii din Gorj fiind printre puţinii care nu s-au solidarizat cu colegii lor. (G.I.)

Un veac de la moartea lui Alexandru Ştefulescu

Biblioteca Judeţeană „Cristian Tell” alături de alte personalităţi culturale marcante ale Gorjului l-au omagiat ieri pe Alexandru Ştefulescu cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la moarte. Cu această ocazie au fost expuse cărţi de o vechime impresionantă scrise de acesta. Tot cu prilejul acestui eveniment, Ion Mocioi şi-a exprimat dorinţa de a fi reconstruită casa lui Alexandru Ştefulescu din centrul oraşului.

Luptele de la Podul Jiului

Târgujienii sunt aşteptaţi astăzi la Podul Jiului unde au loc o serie de manifestări închinate luptelor petrecute aici acum zeci de ani. Cei prezenţi vor asista la intonarea imnului naţional, la defilarea Gărzii de Onoare în acompaniamentul fanfarei „Armonia”. Totodată, Ion Cepoi, directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, va vorbi celor prezenţi despre semnificaţia evenimentului. 

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: