Pandurii, vecini cu Lucescu şi Rednic în Antalya

Mircea Rednic şi Mircea Lucescu, doi dintre cei mai mari antrenori ai României, au fost cazaţi cu echipele lor, Khazar Lankaran şi Şahtior Doneâk, timp de câteva zile în aceeaşi bază sportivă din Turcia în care au fost cantonaţi şi fotbaliştii de la Pandurii. Cei doi tehnicieni lucrează pentru unii dintre cei mai bogaţi oameni din lume, ucraineanul Rinat Ahmetov şi azerul Mubariz Mansimov.

Rednic şi Lucescu şi-au adus echipele în perioada de pauză din campionat  tot în Antalya, în acelaşi hotel al bazei sportive Mardan Sport Palace. Khazar Lankaran şi Şahtior Doneţk au susţinut şi o serie de amicale pe terenul de la Mardan Sport Palace, acolo unde Pandurii au jucat deja cu Antalya Spor şi Kasimpaşa.

Cantonament gratuit pentru Pandurii

Pandurii au ajuns în această companie selectă graţie unei invitaţii făcute de firma de impresariat care organizează cantonamentele echipei. Aceasta, împreună cu cele două echipe cu care gorjenii au jucat, a suportat toate cheltuielile de deplasare şi cazare precum şi închirierea terenurilor. Baza sportivă de cinci stele este una dintre cele mai moderne din Turcia. Cu un stadion cu o capacitate de 10 000 de locuri şi încă un teren cu tribune de 2000 de locuri, ambele cu nocturnă, Mardan Palce Sport oferă şi cele mai bune condiţii de cazare pentru sportivi.

Rednic a încurajat Pandurii

Mircea Rednic a discutat cu preşedintele Marin Condescu imediat ce Pandurii au sosit la Mardan, tehnicianul azerilor fiind de părere că echipa gorjeană îşi va reveni. Acesta a precizat că a urmărit mai multe meciuri ale gorjenilor şi consideră că au avut mult ghinion. „Eu cred că echipa îşi va reveni, am văzut că aţi avut şi ghinion în meciurile trecute pentru că Pandurii au jucat bine în mai multe partide. Probabil că acum va interveni o schimbare în bine, eu sunt convins că vor veni şi victoriile”, i-a spus Rednic lui Marin Condescu urând succes ‚în campionat formaţiei gorjene. Mircea Lucescu a fost prezent în tribune la meciul Antalya-Pandurii, imediat după aceea având meci programat şi Şahtior.

Lucescu a urmărit meciul Franţa-România alături de Pandurii

Mircea Lucescu a sosit mai târziu la Mardan unde a susţinut tot vineri un meci amical cu Kasimpaşa Spor, partida încheindu-se la egalitate, 2-2. Tehnicianul celor de la Şahtior Doneţk s-a întreţinut cu preşedintele Marin Condescu şi pe teme de fotbal, dar şi de minerit. Şi Şahtior este tot o echipă minerească, cei de la Doneţk chiar având pe emblemă cele două ciocane care sunt simbolul minerilor. Pentru că sâmbătă era programat meciul dintre Franţa şi România, Lucescu senior a vrut neapărat să-şi urmărească fiul în această confruntare dificilă. Pentru că circuitul de cablu intern al hotelului nu oferea posibilitatea de a viziona meciul, Lucescu s-a alăturat oficialilor de la Pandurii şi antrenorilor pentru a urmări împreună partida pe un laptop, pe Internet.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: