Fără mască și cu țigara aprinsă în magazin - VIDEO

O femeie din comuna gorjeană Turcinești se plânge de faptul că la magazinul de lângă locuința ei nu se respectă normele impuse de către autorități. Localnica spune că în incinta unității de alimentație publică se intră fără mască de protecție, iar unii dintre cetățeni fumează în interior.

”Trebuie să respectăm cu toții legea”. Este afirmația făcută de o localnică din Turcinești. Revoltată, femeia a făcut sesizări și la Direcția de Sănătate Publică Gorj, afirmând că masca de protecție lipsește cu desăvârșire, iar clienții intră cu țigara aprinsă în magazin.

Gorjeanca a realizat și un filmuleț cu telefonul mobil, iar din imagini se observă cum un domn iese și intră în magazin fără a avea mască de protecție, iar țigara nu lipsea nici ea.

”Toți trebuie să respectăm legea. Dacă eu port mască, alții de ce nu o fac? Vânzătoarea nu poartă mască și le permite și clienților să facă același lucru. Ba mai mult, în incinta magazinului se și fumează. Am filmat de mai multe ori cum se intră și cum se iese cu țigara. Nu este normal ceea ce se întâmplă”, a spus femeia revoltată.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian, a anunțat că vor face verificări în perioada următoare.

Vizualizări: 2,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: