Ornamentele hand-made atrag privirile la Târgu Jiu

Marți se anunță oficial venirea primăverii, cel puțin în calendare. Chiar dacă afară sunt încă temperaturi de iarnă, asta nu-i oprește pe gorjeni că ofere simbolul primăverii, Mărțișorul. Centrul municipiului Târgu Jiu este plin de tarabe cu tot felul de mărțișoare, însă ornamentele de tip hand-made par să fie la mare căutare.

Coșulețe cu flori sau buchetele cu trandafiri din săpun sunt doar câtea dintre ornamentele făcute hand-made și care par să atragă privirile cumpărătorilor. Unul dintre comercianți ne-a spus că nu este ușor, însă a preferat să vină anul acest cu ceva inedit.

”Am preferat să aducem altceva, cel puțin anul acesta. Sunt persoane interesate, altele nu, dar cred că un lucru ca acesta, hand-made, ar trebui apreciat mai mult. Îl poți pune în casă și rezistă mulți ani, nu e ca o floare obișnuită. Vânzările merg binișor, dar sperăm ca până pe data de 8 martie să putem vinde cât mai multe”, a spus unul dintre comercianți.

Clienții trebuie să fie cei mulțumiți. ”Sunt frumoase, dar acum luăm un mărțișor pentru data de 1 martie. Vedem apoi(...) Da! Este altceva, clar. Sunt viu colorate, merită să faci un astfel de cadou”, au spus doi târgujieni.

Prețul unui astfel de coș sau buchet pornește de la 30 de lei.  

Vizualizări: 2,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: