Horoscop

Valabil pe 28 februarie

Berbec: Astăzi este o zi în care poți negocia, poți bate palma în legătură cu o chestiune mai veche sau poți semna un contract. Poți lua decizii importante privind un loc de muncă sau nişte bani care ți se cuvin. Azi strălucești, ești plin de energie și poți primi unele vești din străinătate.

Taur: Poți avea parte de discuții și întâlniri, de schimb de opinii și idei. Astăzi este esențial să-ți ții sub control emoțiile, ca să ai parte de o zi bună. Fii atent și la felul în care gestionezi banii, pentru că o discuție s-ar putea să te inducă în eroare și riști să pierzi la capitolul finanțe.

Gemeni: Vin vești bune de la cei dragi. Ai parte de multă susținere din partea unor persoane și te simți încrezător în ceea ce privește viitorul. Este bine aspectată legătura cu unii parteneri, vin unele răspunsuri. Este bine aspectată și sfera studiului.

Rac: Fii atent la ce hârtii semnezi, cum gestionezi lucrul cu actele sau rapoartele. Dacă apar unele treburi urgente, nu te încăpățâna să le faci pe toate de unul singur, mai ales dacă ți se va propune ajutorul. Și relația cu străinătatea va prezenta astăzi un punct de interes pentru tine.

Leu: Este esențial ca astăzi să dai dovadă de încredere și de verticalitate. Este posibil ca oamenii cu care discuți să se opună ideilor tale, să vină cu alte păreri. Păstrează-ți calmul, fii onest, argumentează-ți opiniile și nu te lăsă descumpănit de ceea ce zic alții, te sfătuiesc astrele.

Fecioară: Ziua va fi influențată de ce atitudine vei manifesta, de cum îți vei juca cărțile pe care le ai în mână. Alege-ți cu grijă anturajul, compania, grupul în care îți petreci timpul, persoanele cu care interacționezi. Chiar dacă înseamnă un efort în plus, nu te lăsa influențat de cei din jur.

Balanţă: Astăzi îți aperi teritoriul, nu stai la discuții dacă simți că cineva încearcă să-ți impună anumite limite, bariere. Ești determinat, încrezător în forțele proprii, știi ce îți dorești și cum să obții acele lucruri. Este esențial ca în acest moment să-ți exprimi părerea acum, clar și răspicat.

Scorpion: Zi bună pentru a te preocupa de relațiile din viața ta. Știi să vezi dincolo de aparențe, să vezi imaginea de ansamblu, să nu fii influențat de detalii, de ideile altora. Este posibil să decizi să te distanțezi de anumite persoane, să înțelegi că poți funcționa și fără aşa-zisul ajutor al lor.

Săgetător: Astăzi este o zi magică pentru tine, ai noroc, te poți afirma, poți lua unele decizii importante. Este o zi în care accentul va pica pe sfera carierei, pe relațiile cu cei cu care lucrezi, cu partenerii, colaboratorii. Pot apărea lupte de culise pentru o poziție socială, pentru a delimita un teritoriu.

Capricorn: Este un moment favorabil pentru tot ceea ce ține de creativitate, de posibilitatea de a te lăsa purtat de imaginație. Este un cadru deosebit de bun pentru a-ți demonstra abilitățile, cunoștințele, ideile. Sunt favorizate astăzi și aspectele ce țin de relația cu străinătatea.

Vărsător: Zi bună pentru a lua decizii inspirate legate de finanțe, precum și de relația cu anumiți prieteni. Este un moment prielnic pentru a negocia, dar și pentru a vedea clar, dincolo de aparențe, de ambalaje, fără presupuneri și scenarii. Sunt favorizate achizițiile şi cumpărăturile.

Peşti: Astăzi ai parte de o zi bună din punct de vedere emoțional. Vei dai dovadă de multă diplomație, cumva, te liniștești în relația cu anumite persoane, găsești echilibrul dorit. Este un moment bun pentru activități care te ajută să petreci mai mult timp cu tine, în solitudine.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: