Fărcăşeşti: Denisa şi Roxana Ionescu, la sărbătoarea Cătunului Broşteniţa

Cetăţenii comunei Fărcăşeşti şi nu numai sunt invitaţi de autorităţile locale să petreacă. Se fac ultimele pregătiri pentru serbarea câmpenească ce are loc ca în fiecare an în cătunul Broşteniţa. Evenimentele vor debuta cu competiţii sportive ce se vor desfăşura la finalul acestei săptămâni, însă serbarea propriu-zisă va avea loc miercuri, 9 septembrie. Atunci vor întreţine atmosfera pentru publicul prezent artişti şi vedete precum Denisa, Eugenia Filip sau Roxana Ionescu.

Sărbătorea Cătunului Broşteniţa, din comuna Fărcăşeşti, se află anul acesta la cea de-a VIII-a ediţie. Manifestările vor debuta cu competiţiile sportive care vor avea loc duminică şi de la care niciunul dintre participanţi nu va pleca cu mâna goală, spune primarul Dănuţ Bălu. "La nivelul comunei, ca de fiecare dată, organizăm competiţii sportive care vor avea loc duminică, 6 septembrie, pe terenul sintetic al şcolii gimnaziale Victor Popescu, competiţiile constând în meciuri de fotbal, tenis de masă, şah, table. Fiecare participant va primi din partea primăriei și Consiliului Local un tricou și o șapcă. Câștigătorii vor primi treninguri, short, tricouri, rucsacuri, mingi de fotbal, palete de tenis, precum cutii de table și șah. Premiile vor fi acordate în data de 9 septembrie", a declarat Dănuț Bălu, primarul comunei Fărcășești.  

După premiere cei prezenți la manifestări vor putea să ia parte la un spectacol pe cinste oferit de autoritățile locale. "Va avea loc un spectacol cu interpreți precum Denisa, Eugenia Filip, Roberta Crintea, Roxana Ionescu și, bineînțeles, Emil Moldovan cu trupa de saxofoniști. Toți cei care vor să petreacă alături de noi sunt așteptați de către reprezentanții primăriei și Consiliului Local duminică și miercuri la evenimentele de la noi din comună", a mai spus primarul Dănuț Bălu.

La serbare vor fi prezenți și comercianți cu fel de fel de produse, terase cu mici și bere, dar și parcuri de distracții. 

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: