Stîngă, salvat de victoria cu Dinamo

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în cea de-a treia etapă a noului sezon şi l-a salvat pe antrenorul Florin Stîngă. Suporterii deja discutau despre iminenta demitere a acestuia dacă nu reuşeşte să aducă şi puncte în clasament.

La Târgu Jiu a venit sâmbătă o echipă Dinamo debusolată, care nu se regăsește și mai pierde astfel un meci după cel cu Oţelul din etapa precedentă. ACS Viitorul a profitat de degringolada din lotul lui Ovidiu Burcă şi a reuşit prima victorie după cele două eşecuri din debutul sezonului, salvând astfel scaunul antrenorului Stîngă, ştiut fiind ritmul în care s-au schimbat antrenorii la Târgu Jiu sezonul trecut.

Dinamo a asigurat fundalul sonor al meciului, aducând la Târgu Jiu cei mai mulţi suporteri care s-au aflat la un meci de Liga 2 pe Municipal. Din păcate pentru ei Dinamo a mai înregistrat un eșec în Liga 2 iar antrenorul Ovidiu Burcă a fost supărat pe cele întâmplate, mai ales că echipa lui nu a făcut neapărat un joc rău până la deschiderea scorului, în special în prima repriză.

Dinamo a pierdut în urma a două goluri încasate în partea secundă, de la Claudiu Dragu, în minutul 56, și Alexandru Micle, în minutul 85. Ovidiu Burcă mai are lucruri de pus la punct, așa cum a declarat și după cum bine se știe ținând cont de modul în care au decurs lucrurile la Dinamo după retrogradarea echipei în Liga 2. Chiar dacă a remarcat și anumite aspecte pozitive, Burcă e sigur că în câteva săptămâni, în jurul etapei a 10-a, Dinamo va putea să fie o echipă care poate învinge pe oricine și care ar putea emite pretenții în lupta pentru play-off. Acest anunț nu e chiar cel mai bun pentru fanii formației din ”Ștefan cel Mare”, pentru că favoriții lor ar putea să mai piardă și alte partide. Dinamo ar putea pierde și contactul cu anumite echipe, care ar avea un parcurs mai bun în primele runde de Liga 2.

Galerie foto


Vizualizări: 763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: